Seeland Woodcock

Seeland Woodcock

Skjutklarredaktionen skriver en hel del om produkter som fungerar till alla kön. Det händer även att vi skriver om kläder som är anpassade för män. 2017 avslutar vi på topp med att skriva om en jacka för kvinnor och dessutom så lovar vi att bli bättre på just detta under 2018.

IMG_8924.jpg


Delar av redaktionen har spenderat julen på landet. I den Östergötska skärgården har julmat och sprit varvats med långa hundpromenader i skogen och röja sly på pass. Sånt man gör på landet helt enkelt. Jag själv går omkring i manchesterbyxor och gummistövlar, jag tänkte lite brittisk countryside när jag packade väskan.

Precis så tänkte jag när jag köpte en countryside inspirerad jacka till min flickvän i julklapp. Hon tycker om att vara stiligt klädd på landet och hon tycker om att ha kläder av hög kvalitet och som tål väder och vind. Jag hittade allt det här i en jacka från Seeland.

IMG_8928.jpg


Seeland Woodcock lady jacket är en stilig jacka för jakt och outdoor och finns för både kvinnor och män. Enligt Seeland själva är den inspirerad av brittisk countryhouse stil och vi kan inte annat än att hålla med. Jackan är dessutom en aning längre bak vilket är både snyggt och funktionellt.

Det här är alltså en jacka som fungerar perfekt att jaga i då den är tyst, lätt och fungerar väldigt bra som ett skalplagg. Men den fungerar också bra att ha hängande på landstället då den är väldigt snygg och sitter bra. Man bör också fundera hur många lager kläder man vill få plats med under innan man testar ut sin storlek.


Seeland har utvecklat ett eget membran som är vatten och vindtätt. Seetex, vilket woodcock är fodrad med, just för att klara av väder. Julklappen till flickvännen blev succé då det genast blev en ny favoritjacka. Nu återstår det bara att se om det kommer följas upp med en examen under 2018.

Jackan hittar ni här


God fortsättning och ett gott nytt till år till er alla /Redaktionen

Butler Creek Tactical One-Piece

Butler Creek Tactical One-Piece

Thermacell Nordic Flex

Thermacell Nordic Flex