Carhartt mössan

Carhartt mössan

Detroitbaserade märket Carhartt gör förvisso jaktkläder men är kanske inte det märke som vi tänker på när vi ska köpa ny jaktkeps eller mössa. Men varför inte egentligen?

 

På Skjutklar-redaktionen tycker vi om idén att jaga med helt dugliga och funktionella kläder/utrustning som kanske inte är gjorda för jakt egentligen men ändå passar in perfekt. I kombination med att vi är ganska besvikna på utbudet kepsar och mössor som finns på marknaden idag så gör det att vi inte alls jagar med traditionella jaktkepsar utan väljer andra märken. 

 

Carhartt har en jaktlinje som inte går att köpa på den europeiska marknaden, internet har dock suddat ut gränserna för vad vi kan köpa. Deras mössor tillhör streetwear-kollektionen och går att få tag i för nån hundring på första bästa sida som säljer kläder. Vi har jagat med den här mössan i flera säsonger och efter 2-3 höstar är det bara att köpa en ny fräsch. Vi har hittills bara fått positiva kommentarer från vänner och snart jagar hela jaktlaget med den ikoniska mössan.

Relags Emaljerad mugg

Relags Emaljerad mugg

Primus Powerlighter

Primus Powerlighter