Relags Emaljerad mugg

Relags Emaljerad mugg

Till almogejakten surplas kaffet bäst ur en klassisk emaljerad mugg.

Dom är inte stapelbara, klonkar en del i ryggsäcken och dessutom ger den silverbeklädda kanten en lätt metallisk smak när du sätter munnen till. Men det är just det som är charmen med att dricka ditt kaffe ur en gammal hederlig emaljerad plåtkopp!

Muggarna är djupt blå med små vita prickar som minner om en stjärneklar natt och finns i flera storlekar; esspresso på 125ml, favoritmuggen på 360ml och så en 530ml för storkonsumenten. Även en kanna(med perkulator), skålar och tallrikar finns i serien för den som vill gå all in bland Relags produkter. Emaljerade produkter var vanliga första halvan av 1900-talet och vid en snabb bildgoogling hittar vi tidigare produktioner med samma klassiska spräckliga dekor på en mängd olika typer av produkter. Kul att Relags låter tillverka en del av det än idag!

kafferastivindskydd
Suunto Alpha Traverse

Suunto Alpha Traverse

Carhartt mössan

Carhartt mössan