Happy Hunting

Happy Hunting

Happy Hunting. En bok för jägaren eller den som vill veta mer om jakt.

IMG_6429.JPG

I Happy Hunting tas de saker som de årliga 11000 nyexaminerade jägarna kanske inte får lära sig under sin kurs. Koder och regler som inte står skrivna i lagen men ändå ses som god jägaretik. 

IMG_6434.JPG

När man som nybliven jägare inte har hundraprocentig koll på hur ett jaktlag fungerar, om man kan ta en bild på viltparaden och lägga upp på sociala medier eller vad gruppen anser när du säger att du är ”mer utav en kattmänniska än hundmänniska”.

Man måste ju äta under jakten och matsäckens sedvänja är inget man kan ta för givet. Är det okej att dyka upp med en inplastad trekantsmacka från pressbyrån när jaktlaget samlas för lunch eller finns det jägare som faktiskt väljer te framför kaffe?

IMG_6435.JPG

Vi får också följa med Rafael Edholm och Adam Alsing när de tar jägarexamen och här kan den som vill närma sig jakten se hur det går till och den erfarne jägaren kan minnas. Det är kul att läsa och man känner igen sig i situationerna. Även ett quiz i vilken jakt Adam och Rafael har klätt upp sig till finns på en sida. Är det solklart för alla nya jägare att man inte klär sig likadant på alla sorters jakter?

Happy Hunting Happy Hunting är fylld med vackra bilder och roliga texter. Boken är perfekt som en present eller bara för att läsa själv hemma och kostar 261 kronor på Bokus.

Lite Coffe Press

Lite Coffe Press

Primus Lite+

Primus Lite+