@VILLMARKS_SIV

@VILLMARKS_SIV

Siv tog jägarexamen som fjortonåring och tillbringar all sin lediga tid ute. Hon låter oss följa med via sitt Instagramkonto (52.000 följare) och sin blogg där livet som fårbonde blandas med jakt och träning. 

SIVS 5 PRYLAR (översatt från norska) :

  1. Min Sauer Artemis 101! För att skapa dom allra bästa ögonblicken, och det hade inte blivit så mycket vilt utan denna;)
  2. Min jämthund Benelli (Kallas Sika) Bästa vän, jaktkamrat, träningskompis och fast följe ;)
  3. Min Härkila Jaktkniv Glomma med buköppnare, den sviker aldrig men behöver lite kärlek och slipning då och då! 
  4. Mina Härkila Expeditionshandskar, Dessa har räddat många situationer. Jag fryser snabbt om fingrarna och dessa är varma! Så varma att jag klarar att att avlossa ett säkert skott efter att ha suttit i timmar på ett kallt pass. Dom är snabba att få av sig och det är viktigt.
  5. Min Leica Geovid 8x55 HD-B, den är guld värd på jakten. Jag ser djur på väldigt långa avstånd och har god chans innan dom upptäcker mig. Jag har hela tiden kontroll på avståndet och den är super när det börjar skymma. 

Detta är bland de fem viktigaste sakerna när jag ska på jakt, men jag hade kunnat nämna många fler;)

Helle knives

Helle knives

Woolpower

Woolpower