Suunto Alpha Traverse

Suunto Alpha Traverse

Suunto Traverse Alpha har allt en jägare kan begära av en klocka. Den visar inte bara tiden, den visar även aktuell information om solens upp och nedgång, höjd, väderstreck och månfaser. Alltså ett perfekt redskap för att få reda på så mycket som möjligt om sina jaktförutsättningar. 

Du kanske trodde att det var slut på funktioner där, nej. Suunto Alpha Traverse har ett program där du kan mäta upp dina joggingrundor och skapa dina egna appar och förutsättningar för vad just du behöver för funktioner. Vi har använt oss av en jakt-funktion som en användare delat på den personliga portalen där man sparar all sin information som kartor och garantibevis. 

Du kanske trodde att det var slut på funktioner där, nej. Med Suunto Alpha Traverse kan du spela in din jakt och få en karta i datorn exakt hur du har gått under dagen. Du kan märka ut spår av vilt, spillning och annan nödvändig info, Klockan har även en automatisk rekylräknare som markerar när du avlossat skott och vi kan alltså samla på oss information om vart det skjuts mest vilt på markerna. 

Du kanske trodde att det var slut på funktioner där, nej. Våran favoritfunktion är att klockan kopplas ihop med våra mobiltelefoner och visar upp SMS och andra notiser så du slipper plocka upp telefonen ur fickan. Detta har visat sig perfekt under grisvak och på passet när man vill röra sig så lite som möjligt och inte alltid har radion med sig. 

Det här är en klocka som aldrig slutar att förundra och vi är extremt nöjda med våran finska vän.

Nour el Refai

Nour el Refai

Relags Emaljerad mugg

Relags Emaljerad mugg