Bahco Laplander

Bahco Laplander

Vissa saker gör vi i Sverige lite bättre än andra, Bacho Laplander är inget undantag.

Redaktionen har ett osunt förhållande till alla våra jaktprodukter, skulle vi ta med allt när vi jagade så skulle en ryggsäck inte räcka. Dock måste vi säga att en kniv inte fyller alla behov, inte två eller tre knivar heller. En gedigen handsåg kan rädda dagen när passet inte har röjts på länge och den där gamla granen skymmer din skottriktning. 

 

BILD: www.inivildmarken.se

BILD: www.inivildmarken.se

Bahco Laplander är en serie innehållande såg och kniv. Vi nöjer oss dock med sågen. Gjord i Sverige (Bollnäs, Edsbyn och Lidköping) av Svenskt stål och ett handtag i plast och gummi fungerar den utmärkt både till att röja sly, kapa ett nedfallet träd eller beskära äppelträdet. Att den går att vika ihop gör att den inte behöver nått fodral och går att lägga i väskan utan att skada annat materiell.

 

Vid lägerelden

Vid lägerelden

I barnens bokhylla..

I barnens bokhylla..