Lubbe Garell

Lubbe Garell

Foto: Linus Hallsénius

Abstinensen hos redaktionen efter roliga, stiliga och kvicka snubben Lubbe Garell som tidigare var ansiktet utåt i JaktÄrJakt är stor.

Vi har sett honom flimra förbi som statist i filmen Måste Gitt men också som programledare i fina miniserien av c/o Hops, En Ofilterad Syn På Livet, där han bjuder på öl och viltkött tillagade på några av redaktionens stammishak. Rekomenderas!

Så klart hoppas vi snart på att få se honom i rutan igen men till dess delar han med sig av sina fem favoritjaktprylar. Håll till godo!

Fotnot 2019-02-03:

Äntligen! Lubbe ses numera i den nykomponerade jaktserien Shots & Pots tillsammans med kocken Danyel Couet.

  1. Bun Saver från Hunter’s Specialties. En lika självklar som självuppblåsbar sittkudde som man fäster runt midjan, så man inte glömmer den och så man enkelt kan sätta sig var som helst utan att behöva bry sig om väta, snö och kyla etc. Alltid varm om stussen. Love it!

  2. Avståndsmätaren är extremt bra att ha med sig. Inte bara på pürsch, utan även för att på pass kunna kolla ut avstånd och referenspunkter och därmed ha koll på ens begränsningar.

  3. Mina Roeckl-handskar, som egentligen är ridhandskar. Sitter som korvskinn / latexhandskar på handen och greppar om bössan likt Spiderman på en tegelvägg. Inte särskilt varma men det är värt att frysa i dem.

  4. Chevalier Arizona Pro Pant… VÄ! RL! DE! NS! skönaste byxa. Jagar inte i något annat. Tight som fan men man får snyggt äss.

  5. En pryl kvar alltså… svårt! Ok, camo! All form av camo. Jag är så’n löjlig torsk på camo. Om jag måste välja någon grej så blir det min camomask från Cabela’s. Är du rätt klädd kan djuren komma riktigt nära. Jag har haft hjort på ca 1,5 meter som stått och vindat men inte sett mig. Bisarrt ball upplevelse. Men camo är inte bara bra, utan också så jääääävla snyggt!

På jakt med Lotta och Leif

På jakt med Lotta och Leif

Antick

Antick