Jakt Är Jakt

Jakt Är Jakt

Lubbe och Jompen är utpräglade stockholmsjägare som bryr sig lika mycket om det rätta snittet på jaktbyxan som att hedra viltet efter avslutad jakt. Redaktionen håller med om att det finns många aspekter inom jakten att ta till vara på och kan som vanligt inte bärga sig om söndagsmorgonen när senaste avsnitt läggs ut på Youtube. 

Här om veckan fick vi i avsnittet "Slottsjakt i Frankrike", lära oss att fransoserna kanske inte bara käkar baguette dygnet runt så smulorna sprutar runt mustascherna men det råder ingen tvekan om att de trots allt är lite egna; jaktradion är exempelvis utbytt mot ett valthorn och på passet ska du stå med ryggen mot drevet..

I vilket fall drömmer Redaktionen att även vi nån gång ska få uppleva programmets sprudlande viltmiljöer, skratta åt Jompens dråpliga misstag, och omge oss med läckra män i tweed - allt kryddat med Lubbes pryljagari på högsta nivå!

Tummen upp för Jakt är Jakt!

Gore Optifade

Gore Optifade