Primus Trailbreak

Primus Trailbreak

På redaktionen är vi noggranna med vilka märken vi väljer på produkter. När det kom till termosar var valet ganska enkelt. Primus.

 

Primus grundades 1892 av Frans W. Lindqvist. Man började med att tillverka fotogenkök som användes bland annat under Andrées ballongexpedition till Nordpolen, Roald Amundsens expedition till Sydpolen och när Sir Edmund Hilary och Tanzing Norgay var först med att bestiga Mount Everest. 

 

Det är arv och historik precis som detta som gör att vi tycker om ett företag. Därför har vi valt att jaga med Primus nya termosar Trailbreak. Denna konformade termos är lätt att trycka ner i en full ryggsäck och har dessutom ett skal av silikon som gör den någorlunda stöttålig. Sist men inte oviktigast är den snygg, så snygg en termos nu kan bli. Primus Trailbreak är alltså perfekt till jakt. Välj mellan 0.5, 0.75 och 1 liter beroende på hur mycket kaffe som behövs under dagen. Den som rymmer 1 liter fungerar dessutom prima till att fylla med kokande vatten på morgonen och ett gäng kokkorvar så är dom färdiga till lunch, perfekt om man nu är trött på grillkorv.

 

 

Victorinox Hunter Pro

Victorinox Hunter Pro

Fjällräven Övik Wool Shirt

Fjällräven Övik Wool Shirt