Signerat Hjortberger: Fällkniven F1pro

Signerat Hjortberger: Fällkniven F1pro

En efterlängtad pjäs ramla in på redaktionen igår: Fällkniven F1pro. En smått legendarisk kniv från det lilla familjeföretaget i Boden. Redaktionen kan inte annat än stämma in i hyllningskören.

 

Fällkniven har sedan 20 år levererat sin F1a till Svenska armen och knivälskare världen över. F1pro är en utveckling på denna och det med råge. Det här är en F1a på steroider. Allt är bättre och i mailet från Peter Hjortberger förklarar han att detta kan vara den bästa kniv dom någonsin gjort. Priset ligger på nästan 4000 kronor och det kan kännas magstarkt, men vi på redaktionen vet att det inte går att tumma på kvalitet. Slår man ut priset per år man kan använda den så kommer det tillslut inte kännas så farligt. I lådan som kniven kommer i ligger även ett diamantbryne och en zytelslida som också är utvecklad för att hålla bättre och fungera bättre med molle fästsystem.

03 F1 PRO case open P1170861.jpg

Fällkniven F1pro inger en känsla av ren kvalitet när du håller den i handen. Den känns dyr och jag vet att jag kommer ha den resten av mitt liv (tills jag skaffar en fällkniven PHK nästa år). Därför utnyttjade jag Fällknivens service att gravera in mitt namn på ena sidan och Peter Hjortberger var vänlig nog att gravera in sin signatur på den andra. En kul idé och perfekt som present till den nyexaminerade jägaren eller istället för en tatuering kan du gravera in din älskade.

Peter Hjortbergers signatur graverad bredvid Fällknivens logga. 

Peter Hjortbergers signatur graverad bredvid Fällknivens logga. 

Nordik Crow

Nordik Crow

Patagona Snap T

Patagona Snap T