Stabilotherm Diamant

Stabilotherm Diamant

Det finns två varianter av slutstyckesknoppen som man kan köpa, antingen den som Sauer och Blazer säljer till sina dyrgripar som skruvas på och är graverade eller i trä, dels den i gummi som man trär över sin befintliga knopp för att få ett bättre grepp. Vi har tittat på den senare varianten.

Ska du köpa en liten kula av gummi för att förbättra ditt grepp så får den inte kosta för mycket, därför blir det svårt att hitta premium-varianter på just den här ”prylen” Istället har vi undersökt marknaden och kommit fram till att de flesta ser likadana ut, är billiga och fungerar alldeles utmärkt. Det finns dock en som sticker ut. Stabilotherms nya Diamant. 

Knoppen är gjuten och formad i en klassisk diamantslipning för att du inte ska slinta som du möjligen kan göra kring en helt rund variant. Diamantslipningen har också en till "funktion", den är ganska snygg! Dessutom görs den i tre färger så du kan välja efter smak. 

Vi tycker en viktigt del i att köpa slutstyckesknopp är priset. Diamanten kostar nån krona under hundralappen vilket vi tycker är precis så mycket man kan betala för en sån här produkt. 

De flesta jägare vi känner äger ett vapenfodral från Stabilotherm eller nån annan produkt som man kanske inte haft råd eller velat lägga för mycket pengar på. Dessutom har de produkter vi testat hållit hög kvalitet just funktionsmässigt.

I Bokhyllan: Kött - Håkan Fällman

I Bokhyllan: Kött - Håkan Fällman

Knivbrev

Knivbrev